Over De Brug

Toneelvereniging De Brug bestaat al langere tijd, maar in zijn huidige vorm sinds het jaar 2000.
Op dit moment hebben we 12 spelende leden en 3 (momenteel) minder actieve leden.
We hebben dus ruimte voor nieuwe leden!

De Brug repeteert op de maandagavonden van 20 tot 22.30u. We hebben sinds de afbraak van het Verenigingsgebouw geen vaste repetitieruimte meer, dus we repeteren op allerlei locaties: in het Lake Land hotel, Het Weeshuis, De Bolder of de loods van Leguit&Roos om maar eens een paar te noemen.
We hebben geen vaste regisseur, maar huren iemand in die wij geschikt achten voor het stuk dat we gaan spelen.
Het is een ongedwongen vereniging met een prettige sfeer, waar veel grapjes worden gemaakt en waar iedereen in zijn waarde wordt gelaten, maar waar vooral met hart en ziel toneel wordt gespeeld.

We zijn van plan elk jaar workshops te organiseren voor onze spelers om ons toneelspel te ontwikkelen en verbeteren.
Het afgelopen jaar hebben we met veel plezier 3 workshops “Spelen met de Elementen” van Olaf Pieters gevolgd.

De contributie voor spelers bedraagt 50 euro per jaar.